Leuk! Tot snel

 We 

are

Double Digit

In tijden waarin het ene bureau het andere overneemt gaat Double Digit terug naar de basis. Noem ons een one-man-agency of een juist een wereldwijd remote collectief. Het doet er eigenlijk niet toe.

We beschikken over alles wat nodig is. Daardoor zijn we compact en lean tegelijkertijd. En jij daarmee ook. Via ons heb je al het benodigde talent binnen handbereik. Bij Double Digit vind je de beste developers, designers en dataspecialisten, die worden aangestuurd door je eigen full stack marketeer. Alles wat je nodig hebt voor de allerbeste prijs.

Full stack marketeer
Koen

Als eigenaar van Double Digit is Koen ervan overtuigd dat data de backbone hoort te zijn van iedere organisatie met groei ambitie. Wil jij de juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste persoon. Dan helpt deze vakidioot je graag.

Full stack wordpress developer
Oleg

Wordpress is als CMS het meest volwassen. Dit brengt veel voordelen met zich mee. Het is goedkoop en snel schaalbaar in frontend en backend. Oleg is met zijn team al 10 jaar gespecialiseerd in wordpress. Dit CMS heeft voor hem geen geheimen meer.

Webflow & motion developer
Alexa

Webflow is op frontend vlak een echte wordpress killer. De eenvoud waarmee motion mogelijk is en alles beheerbeer blijft is uniek. Alexa zorgt er voor dat je binnen een fractie van de tijd over een interactieve website beschikt.

MVP builder
Kateryna

Een Minimum viable product dient tegen minimale investering veel zo veel mogelijk learnings op te leveren. Kateryna is een tovernares in Oxygen. Een tool om super snel allerlei sites in elkaar te hacken.

Lead designer
Alexandr

Of het nu web design, grafisch design of motion design is, niets is te gek voor deze design allrounder. Alles vanuit het perspectief van identiteit met een voorliefde voor nieuwe desingntrends is hij altijd on top of his game.

Team lead design
Pramudiana

Design heeft zowel een kwaliteits als een kwantiteits aspect. Premudiana beschikt over een team van designers voor het maken van ebooks, flyers, banners en andere uitingen voor het “vullen” van de customer journey.

Copywriter
Shanice

Woonachtig in Berlijn is Shanice een remote worker van het eerste uur. Ze schrijft over alles waar ze zich in kan bijten. Vaak zijn dit ebooks of is dit website copy. Ook funnels en product teksten vallen binnen haar domein. Wat eigenlijk niet.

Data analyst
Gene

Data maakt de zoektocht naar betrokken en loyale klanten inzichtelijk en doelgericht. Gene is een statistisch “wunderkind” en legt oa middels slimme regressie analyse customer lifetime value succesfactoren vast waarop kan worden gestuurd.

Data engineer
Petro

Een datawarehouse is de backbone van slimme communicatie. Petro specialiseert zich in het slim organiseren van data backend. Hij specialiseert zich in customer data platforms (CDP). Segment en Mautic zijn tooling of choice.

Lead virtual assistance
Aziz

Alles wat niet te automatiseren is kan worden gedaan door een virtual assistent. Snel, voordelig en accuraat. Je kunt denken aan categoriseren van afbeeldingen, crm opschonen maar ook simpele support taken. Het team van aziz staat voor je klaar.

Ben 

jij

een 

baas?

Double digit vertegenwoordigt een ander soort marketing. Een sneller soort, die beter aansluit bij de dynamiek van nu. Een soort die open source kennisdeling ademt en continuous learning stimuleert.

Om deze vorm van marketing snel voor iedereen beschikbaar te maken zijn we op zoek naar marketeers die zich zelf full stack durven te noemen en eigenlijk te eigenwijs zijn voor een werkgever.

We zijn op zoek naar ondernemers! Dit doe je dan onder de vlag van Double Digit. Zie het als een maatschap of wellicht een franchise. Ondernemen met de lusten en niet de lasten.

Wij doen je acquisitie en administratieve rompslomp en jij het advies. Lijkt je dit interessant? Stuur ons een bericht, zodat we met een kop koffie jouw mogelijkheden verder kunnen bekijken.

KENNIS MAKEN

Download blueprint

Lees over de 10 beste tools om slimmer om te gaan met je marketingbudget!

  • 10 eyeopeners voor marketing anno nu
  • Voor ieder bedrijf toepasbaar
  • Redelijk eenvoudig te leren
Bedankt voor het downloaden.

Super leuk!
We hopen dat je er plezier van gaat hebben.
Oops! volgens mij gaat er iets fout
Chalenge
The
status
Quo
Chalenge
Product
marketing
people